• March 20, 2020

Aangepaste werkwijze i.v.m. coronavirus

Aangepaste werkwijze i.v.m. coronavirus

Aangepaste werkwijze i.v.m. coronavirus 150 150 Marlex de Jong

Het coronavirus (COVID-19) verspreidt zich razendsnel door het land en is zelfs tot een pandemie benoemd. Het is belangrijk dat we de nieuwe maatregelen goed opvolgen, om zo verdere verspreiding en pieken in het zorgsysteem te voorkomen. GIS Specialisten hanteert deze weken daarom ook een aangepast thuiswerkbeleid.

Wat verandert er in onze werkwijze?
De IT-branche is voornamelijk online werkzaam en dat maakt het eenvoudig voor ons om vanuit huis de draad op te pakken. Het kantoor van GIS Specialisten is gesloten, maar wij zijn de komende weken op afstand gewoon geopend. Dit betekent dat we lopende projecten blijven uitvoeren en ook zeker nieuwe opdrachten en projecten aannemen.

Communicatie op afstand
Daar waar GIS Specialisten vaak face-to-face in gesprek gaat met klanten, is dit vanwege de maatregelen tijdelijk niet mogelijk. Onze communicatie met klanten en potentiële klanten zal de komende weken online plaatsvinden. Via de mail is ons team gewoon te bereiken, maar ook telefonisch zijn we binnen de kantooruren (9:00 – 17:00) geopend. Dus bij vragen, advies of een GIS-aanvraag twijfel niet om contact op te nemen. We kunnen gewoon van start gaan.

Namens het hele team van GIS Specialisten willen we jullie bedanken voor jullie begrip! Laten we goed op elkaar passen deze tijd.